Ko smo i šta radimo

SOL Technology d.o.o. je privredno društvo za proizvodnju materijala za završne radove u građevinarstvu. Akcenat je na izgradnji i definisanju sistema kvaliteta sa uvedenom automatizacijom u tehnološkom procesu. Takođe računa vodimo o naprednoj organizacionoj strukturi, logističkoj podršci i kvalitetnom marketinškom nastupu.

Koncepcija i orijentacija društva je jasna: primena kvalitetnih punila, najboljih veziva i odabranih aditiva. Rezultat ovakvog pristupa je zadovoljstvo mnogobrojnih potrošača i svih zaposlenih koji SOL Technology smatraju svojom kućom.

SOL Technology je mini fabrika sa uvedenom automatizacijom u tehnološkom procesu i širokom paletom ponude različitih proizvoda. U našem bogatom asortimanu proizvoda nalaze se dekorativne fasade, građevinski lepkovi, strukturne podloge, disperzije, glet i podne mase.

Naši proizvodi odgovaraju na veliki broj specifičnih zahteva, što zadovoljava sve potrebe profesionalaca, ali i individualnih korisnika pri uređenju porodičnog doma ili poslovnog prostora.

Primenom kvalitetnih punila, granulata od belog venčačkog mermera i najboljih mineralnih veziva i aditiva, SOL Technology teži da postane prepoznatljiv i razvije sopstveni brend koji garantuje kvalitet po pristupačnoj ceni.

Upravo to su razlozi zbog kojih verujemo da postajemo jedan od značajnijih proizvođača materijala za završne radove u građevinarstvu.  Naše proizvode preporučeni su od strane brojnih profesinalaca, na zadovoljstvo naših partnera, saradnika, krajnjih korisnika, a naravno i svih članova našeg tima.

Sol Technology