UVODNE NAPOMENE

 SOL TECHNOLOGY ceni vaše interesovanje za naše proizvode i posetu internet stranici. Pristupanjem našem web-sajtu i njegovim korišćenjem potvrđujete da ste pročitali, razumeli i bez ograničenja prihvatili ove Uslove korišćenja. Uslovi korišćenja su navedeni u skladu sa važećim zakonskim propisima Republike Srbije kojima je uređena ova oblast. Ukoliko ih ne prihvatate u celosti ili u pojedinim delovima, molimo vas da napustite naš web-sajt.

 

ZAŠTITA PODATAKA

Kada koristite naše usluge, možda ćete morati da unesete lične podatke. Pružanje ovih informacije je dobrovoljno. Vaši lični podaci će se koristiti samo u skladu sa zakonima o zaštiti podataka.

Naš web-sajt čuva privatnost svojih posetilaca i štiti vaše lične podatke. Njegove stranice su dizajnirane u skladu sa domaćim i međunarodnim zakonskim propisima po pitanju zaštite podataka i privatnosti korisnika: Zakon o zaštiti podataka o ličnosti (Republika Srbija, 2018) i Opšta uredba o zaštiti podataka o ličnosti – GDPR (Parlament i Savet EU).

Lični podaci koji popunite na našoj internet stranici se koriste kao deo procedure za kontaktiranje i kako bi se procesirao vaš zahtev. Procesiranje i korišćenje vaših podataka radi konsultacija, reklamiranja i istraživanja tržišta se radi samo uz vašu saglasnost.

Vaši podaci neće biti prenešeni trećim stranama.

 

VLASNIŠTVO SADRŽAJA

Ovaj web-sajt, odnosno svi tekstovi, logotipi, grafika, fotografije, audio, video i sav ostali materijal na njemu (u daljem tekstu: Sadržaj), u vlasništvu su privrednog subjekta SOL TECHNOLOGY, kao nosioca autorskih prava ili su na web-sajt postavljeni uz dozvolu drugih vlasnika, odnosno ovlašćenih nosilaca prava.

Ovaj web-sajt je isključivo namenjen ličnom korišćenju. Svaki oblik reprodukcije Sadržaja, njegovo kopiranje/preuzimanje, modifikovanje ili objavljivanje na drugim web-sajtovima/portalima u javne ili komercijalne svrhe strogo su zabranjeni i biće sankcionisani na osnovu važeće zakonske regulative.

 

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Informacije na ovoj internet stranici su pružene u „datom obliku“ i bez garancije bilo kakve vrste, izražene ili implicirane. Iako verujemo da su pružene informacije tačne, one mogu sadržati određene greške. Ni u kom slučaju SOL TECHNOLOGY neće biti odgovoran za bilo kakvu specijalnu, indirektnu ili posledičnu štetu koja ima veze sa ovim materijalom. SOL TECHNOLOGY nije odgovoran za sadržaj internet stranice koje održava treća strana i s toga se odriče odgovornosti za bilo kakve linkove koji vode od ove internet stranice ka ostalim stranicama.

 

IZMENA USLOVA KORIŠĆENJA

Ovi Uslovi korišćenja ažurirani su 01. jula 2019. godine.

Vlasnik Sadržaja ovog web-sajta može u bilo kom trenutku i bez prethodne najave izmeniti Uslove korišćenja. Izmenjeni delovi automatski postaju obavezujući za posetioce/korisnike veb-sajta. Iz tog razloga, preporučujemo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim Uslovima korišćenja.